Mar&Lee

Akoestisch duoWelkom op onze website!

Mar&Lee is een professioneel akoestisch duo dat alle radiohits van dit moment speelt. Ed Sheeran, Imagine Dragons, Bruno Mars, Norah Jones; ze komen bij een optreden allemaal voorbij!

U kunt Mar&Lee boeken voor bruiloften, evenementen, cafés, restaurants, huiskamerconcerten en alle overige gelegenheden. We begrijpen dat iedere gelegenheid uniek is en bieden elke keer weer kwaliteit en service op maat.

Mar&Lee gebruiken uitsluitend professionele apparatuur en maken van ieder speelmoment een feestje! Margot & Leon studeerden beiden aan een muziekopleiding en de twee muzikanten zijn goed op elkaar ingespeeld.

Wilt u ons eerst live zien spelen voordat u ons boekt, houdt onze agenda in de gaten!

Check ons ook op:

http://www.coverband-gezocht.com/marlee

https://soundcloud.com/user-413959359-520628437Mocht u vragen of verzoekjes hebben, of voor een vrijblijvende offerte, neem dan even contact met ons op via ons mailadres: marleemusic@outlook.com

Wij zijn het snelste te bereiken via directe mail i.p.v. het contactformulier.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Mar&Lee speelt meestal 4 x 30 minuten of 3 x 40 minuten livemuziek met pauzes van 10 minuten tussen de sets door. Minder is ook altijd mogelijk en verzoeknummers voor speciale gelegenheden zijn ook een optie. Voor een prijsopgaaf kunt u contact met ons opnemen, dit kan per gelegenheid en locatie verschillen.